1van 1
Rene
TOP
  • LastDodo Team
  • 6.279 berichten
  • 24 februari 2012 23:40
250
added
500
prices
100K
reviews
5K
posts
24 februari 2012 23:40

Voor De Stripdagen, die 10 en 11 maart a.s. weer in Gorinchem worden gehouden, heeft Catawiki net als vorig jaar weer twee applicaties gemaakt die zowel via je PC als via je smartphone (mobiele telefoon met internet) te gebruiken zijn (dus ook op de beurs).

1. Signeersessies stripmakers
Je kunt zien welke tekenaars wanneer en waar signeren. Als je op de tekenaar klikt zie je een plattegrond met zijn locatie. En je kunt meteen zijn uitgegeven werk bekijken en ook alle uitgaven van de uitgever waar hij signeert. Willem Naber heeft wederom geweldig werk geleverd door al deze gegevens in te voeren! We zijn nog druk bezig alle signeertijden te achterhalen. Geen eenvoudige klus. We houden ons aanbevolen voor ontbrekende info daarover. 

2. Beursaanbod
Je kunt het aanbod van de standhouders doorzoeken. Stel je zoekt Franka deel 13. Dan tik je “dertiende letter” in en vind je de verschillende op de beurs aangeboden uitvoeringen (in dit geval de softcover, luxe uitvoering en cd-rom versie). Je ziet dan de standhouders die het aanbieden met de prijzen die ze vragen. Je maakt je keuze en ziet dan de route naar de betreffende stand. Nog niet alle standhouders doen mee maar al aardig wat grote winkels, uitgeverijen en particulieren. 

Om gebruik van deze 2 applicaties te maken ga je op je PC naar

 www.catawiki.nl/destripdagen 

en op je smartphone naar m.catawiki.nl/destripdagen

We staan zelf ook in Gorinchem. Als je op de beurs bent dan moet je zeker even bij ons langs komen. Zoeken naar signeertijden en beursaanbod kan ook op onze stand.  

Tip: als je iets duurders wilt kopen op de beurs kun je altijd op onze stand even opzoeken of het elders niet goedkoper te krijgen is.

1van 1