Sinds hun vermeende uitsterving in de 17e eeuw blijft de dodo de fantasie prikkelen. Dodo-botjes zijn begeerde verzamelobjecten. De bekende verzamelaar Boudewijn Büch had er een, naast een grote collectie met andere dodo-objecten. Nu is er een laatste dodo opgestaan: de ultieme droom voor een verzamelaar!

Stamp
Poster

LastDodo is ’s werelds grootste catalogus & community voor verzamelaars. De catalogus wordt door de gebruikers doorlopend aangevuld en verbeterd. Je kunt er je verzameling en zoeklijst in bijhouden. Op basis van de catalogus kun je ook verzamelobjecten kopen en verkopen. Daardoor kun je objecten snel aanbieden zonder zelf gegevens en afbeeldingen in te voeren. Ook is zo de waarde van een verzamelobject te volgen. Er zijn apps voor de smartphone. Daarmee heb je altijd je verzameling bij je.

Deze catalogus & community zijn in september 2008 gelanceerd onder de naam Catawiki. In juli 2020 hebben Catawiki-oprichters René Schoenmakers en Marco Jansen het van Catawiki overgenomen en voortgezet onder de naam LastDodo (zij zijn ook betrokken bij het platform voor bijzondere overnachtingen Vipio).

Poster