LastDodo

Is LastDodo een catalogus?

LastDodo is dé catalogus van alles dat wordt verzameld. LastDodo helpt je om je verzamelingen en je zoeklijsten te beheren, een eigen winkeltje te beginnen en in contact komen met andere verzamelaars. We noemen ons daarom ook wel een verzamelaarsplatform. Iedereen kan in de catalogus items toevoegen en wijzigen. Zo maken we samen van LastDodo de meest complete catalogus. Ieder verzamelgebied heeft beheerders die expert zijn op hun gebied. Zij zorgen er voor dat de boel op orde blijft en dat de waarderingen realistisch zijn. Er zijn tientallen rubrieken die snel completer worden. Je kunt daar bij helpen door items die ontbreken toe te voegen.

Is LastDodo gratis?

Ja! De catalogus bekijken, het beheren van je verzamelingen, zoeklijsten, het openen van een shop en het verkopen van items is helemaal gratis.

Kan ik meehelpen?

Graag! Je kunt vooral meehelpen door de catalogus completer en beter te maken. Daar help je alle gebruikers mee. Voeg dus alle items toe die je hebt en die nog niet op LastDodo staan. En controleer of de gegevens van bestaande items kloppen. Als je veel verstand hebt van een bepaald gebied kun je daar beheerder van worden.

Hoe kan ik me registreren?

Je kunt aanmelden via de homepage en vervolgens het formulier invullen. Daarna krijg je per mail de bevestiging.

Neem contact op

Staat het antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op

We streven er naar om je mail binnen 48 uur te beantwoorden. Bekijk ondertussen onze veelgestelde vragen