3van 3
  • 4 berichten
  • 17 december 2010 10:24
250
added
500
prices
17 december 2010 10:24
Dames en heren! Ik heb een klein gebed voor u - wilt u alstublieft stoppen met het geven van je volkomen absurd waarden voor de modellen? Vond een Dinky Toys Ford Transit politie, die was € 500,00 in "goede conditie" - dit is meer dan 10 keer de werkelijke waarde! En waarom? Omdat de prijs-setters kennelijk probeerde om zijn persoonlijk exemplaar te verkopen op deze prijs!

Ik heb niets tegen dat u probeert om dingen te verkopen tegen de prijzen die je wilt hebben, maar laat maar damn het gelijktijdig 'te vernietigen' lijst prijzen! Het heeft geen zin wanneer de unieke met de hand gebouwde modellen of zeer oude en zeldzame auto's naar beneden ratelen over prijslijsten, alleen maar omdat iemand wil om grappig te zijn, of veel geld te verdienen op de verkoop.

Een ding om fouten te maken, kunnen we allemaal doen - misschien zijn we iets denk, misschien, onze gegevens niet volledig up to date, misschien ... Maar het aanbrengen van zo verkeerde waarde is geen toeval - het is sabotage en te vernietigen Catawiki de objectiviteit en professionaliteit.

Ik weet dat er andere voorbeelden, zij het niet zo sterk, maar sommige nieuwere Batman spullen, kijk bijvoorbeeld. lijkt ook erg hoog.

Als ik schrijf dat een model werd uitgebracht in 1975 en je weet dat het uit 1977, dus het is makkelijk te gaan en vast te stellen, maar de prijzen zijn (zoals u weet) veel harder, dus daarom: voorzichtig van ze!
 
Een ander ding: het jaar van publicatie! Het is iets vreselijks puinhoop! Er is een verschil of een auto is al uitgebracht in 1965 of op een model auto is uitgebracht in 1965! Er zijn tal van modellen zoals. Altaya verluidt uitgebracht in de jaren '60 en '70. Ja, verschrikkelijk!

Derde ding: Ik begrijp dat Catawiki wilt worden van de internationaal georiënteerde? In dat geval zouden we waarschijnlijk ook op zijn minst internationaal model namen te gebruiken? Belangrijkste voorbeeld "Kever" - er is geen VW-model in de internationale aanduiding Volkswagen Kever, toch? Voor een Engelsman genaamd de "Beetle", voor een Duitse "Käfer", voor een Deen "boble" - voor alle landen, bijvoorbeeld. 1200, 1300, 1302 enz. - het is het enige model namen die we allemaal delen, dus laten we ze gebruiken, tenminste als de headliner. Als je wilt echt wilt gebruiken "kever"wordt gebruikt, dan yank verder mee in de naam:
Niet: Volkswagen Kever Politie
maar: Volkswagen 1200 Police (Kever, Politie)
(Nee, ik weet dat Police ook niet gebruikelijk om iedereen, maar het is tenminste vaker voor dan Politie, en het is de naam van een model auto in de meeste gevallen werden gepubliceerd als.)

Voor nu, alles wat ik denk is een slechtere gripe hoofd, dus ik zal zich haasten om te zeggen dat het niet om boos te zijn, maar eerder om advies aan best te doen Catawiki geven. Ook de langere termijn en met diverse internationale gebruikers. Het idee is ongelooflijk goed, zolang het goed wordt gebruikt en ik ben erg blij te hebben gevonden hier ... zelfs als ik kan gebruik maken van Google Translate om hier te schrijven! LOL
 
Groeten uit Denemarken en
Thomas
Rene
TOP
  • LastDodo Team
  • 6.271 berichten
  • 17 december 2010 11:07
250
added
500
prices
100K
reviews
5K
posts
17 december 2010 11:07

Beste Thomas,

Leuk dat je in Denemarken Catawiki gebruikt! Google Translations werkt best goed. Begin volgend jaar komt er een betere Engelse versie en ook een Engelstalig forum naast het Nederlandse forum. Dat zal je nog beter helpen Catawiki te gebruiken.

Als je vindt dat een catalogusprijs niet klopt dan kun je een prijssuggestie doen bij de betreffende auto. We lagen wat achter met het verwerken van prijssuggesties maar inmiddels worden die in een aantal rubrieken (strips, munten) al goed weggewerkt. Ik zal nog met de beheerders van de modelauto rubriek overleggen, hoe de achterstand in prijssuggesties daar weg te werken.

Er zijn twee velden voor het jaar: het jaar van productie van de modelauto en het jaar van productie van de auto die gemodelleerd is. Als een jaar niet klopt dan kun je dat zelf wijzigen.

Titels van modelauto's zullen nog vertaalbaar worden. Je hebt gelijk dat een gegeven titel zoals die bij modelauto's per taal verschillend moeten zijn. Anders is het bij een titel dat op het voorwerp staat, zoals op een boek of op een CD. Die hoeven niet vertaald te worden.

Dank voor je complimenten over het idee. We zijn druk bezig om het ook internationaal beter uit te werken en bruikbaarder te maken in andere talen. Dat is een grote uitdaging, niet makkelijk maar op termijn wel haalbaar denk ik.

vriendelijke groeten,
René

 

  • 8 berichten
  • 17 december 2010 22:06
100
added
1K
reviews
17 december 2010 22:06

**

3van 3