25van 25
  • 11 berichten
  • 25 februari 2024 12:19
1K
added
10
info pages
25 februari 2024 12:19
Sinds kort verzamel ik Postkaarten met illustraties uit de natuur.
In mijn collectie heb ik ook al een groot aantal Maximumkaarten, met name van André Buzin.

Als ik nu bij Postzegels zoek naar Maximumkaarten, worden enkel de zegels (Standaard) getoond.
Pas bij selectie van “Alles” of “Soort: (MEER) Maximumkaart” zie ik de Maximumkaarten.
Voor de simpele gebruiker/bezoeker van LastDodo (zoals ik) werkt dit allesbehalve intuïtief; het maakt de kaart moeilijk tot niet vindbaar.
Hierdoor heb ik aanvankelijk een aantal Maximumkaarten ingevoerd die doublures bleken te zijn.
 
Bij het invoeren van Maximumkaarten ervaar ik het probleem dat het formulier zegel-gebaseerd is, terwijl de gewenste informatie kaart-gebaseerd is. Dat levert verwarring/fouten op.
Bij Ansichtkaarten wordt een helder invoer-formulier gebruikt, dat met enkele simpele aanpassingen goed bruikbaar zou zijn voor Maximumkaarten.
 
Tenslotte ervaar ik als probleem dat de ontwerper van de zegel niet vermeld mag worden, terwijl  een Maximumkaart toch een combinatie is van zegel en kaart.
(Deze regel wordt overigens niet consequent gehanteerd; zie bijv. bij André Buzin, waar ook kaarten met foto’s bij staan).
 
Deze stiefkinderlijke benadering van Maximumkaarten maakt voor mij het verder invoeren van Maximumkaarten onder Postzegels zinloos.
  • Catalogus beheerder
  • 1.865 berichten
  • 25 februari 2024 12:47
500
added
1K
prices
5K
reviews
1K
posts
25 februari 2024 12:47
Als ik nu bij Postzegels zoek naar Maximumkaarten, worden enkel de zegels (Standaard) getoond.
Pas bij selectie van “Alles” of “Soort: (MEER) Maximumkaart” zie ik de Maximumkaarten.

Het is natuurlijk logisch dat je eerst moet filteren naar maximumkaarten in een postzegelrubriek HenkPasje . Maar dit gaat toch vrij eenvoudig. 

Tenslotte ervaar ik als probleem dat de ontwerper van de zegel niet vermeld mag worden.

Als de ontwerper van de postzegel dezelfde is als de maximumkaart, mag dit natuurlijk wel. En natuurlijk ook de ontwerper van de maximumkaart.
  • 11 berichten
  • 25 februari 2024 13:01
1K
added
10
info pages
25 februari 2024 13:01
Ja, dat was me duidelijk (had ik ook beschreven).
az60
VIP
  • 1.283 berichten
  • 25 februari 2024 14:27
1K
added
100
info pages
2.5K
reviews
1K
posts
25 februari 2024 14:27
Pas bij selectie van “Alles” of “Soort: (MEER) Maximumkaart” zie ik de Maximumkaarten
Ik kan me voorstellen dat het voor mensen die beginnen met Lastdodo lastig is dat de site begint met het filter Standaard. De meer ervaren mensen weten het wel. Dus wat dat betreft is het misschien beter om te starten met de instelling Alles. Voor mij is dat niet veel extra moeite. Dus ik heb er geen probleem mee, als Alles de nieuwe standaard moet worden. Ten minste, als dit een euvel is waar men vaker tegenaan loopt.  
Bij het invoeren van Maximumkaarten ervaar ik het probleem dat het formulier zegel-gebaseerd is
Dat geldt voor meer Soorten bij de postzegels, zoals bv. de FDC en het postwaardestuk. Daar zijn de nodige discussies over geweest en heeft (nog) niet geresulteerd in wijzigingen van de bestaande situatie. Ik ben het met je eens dat de kaarten beter beschreven kunnen worden als een aantal postzegel-velden vervangen worden door velden die meer op dit soort producten van toepassing zijn, waarbij de velden bij de ansichtkaarten als referentie kunnen dienen. 
  • 11 berichten
  • 25 februari 2024 14:56
1K
added
10
info pages
25 februari 2024 14:56
az60 
1. Ik heb er als verzamelaar van Postkaarten problemen mee, en ik ga ervan uit dat meer beginners dat ervaren. Pas na contact met Raoul62 werd me de werking duidelijk. In de beschrijving van de Postzegelcatalogus vind ik hierover ook niets terug.
2. Daarnaast zou je de items Soorten en Gebruikstypes als 1e in het menu kunnen zetten.
3. Het lijkt me dat andere soorten als FDC en Postwaardestuk in eenzelfde formulier als Maximumkaarten samengevat kunnen worden.
  • Catalogus beheerder
  • 4.115 berichten
  • 25 februari 2024 16:41
10K
added
25K
prices
100
info pages
250K
reviews
2.5K
posts
25 februari 2024 16:41
HenkPasje 
Daar heb je beheerders voor, om het uit te leggen.
Hoe het is en hoe het functioneert.
Wensen om iets aan te passen uit je op het forum, ter discussie, en dat doe je ook prima.

Een van de belangrijkste dingen voor MK (Maximumkaarten) op LD vind ik de achterkant.  En die voeg je netjes toe.  Prima!

FDC met Postwaardestuk vermengen is onmogelijk.
Postwaardestukken behoren tot de hoofdzaak, net als postzegels, blokken, velletjes en boekjes.  Ze worden frankeergeldig door de erkende nationale postdiensten uitgegeven en gebruikt voor het versturen van een boodschap.
Postwaardestukken hebben een nominale waarde (de frankeerwaarde die je betaalt voor het versturen van een boodschap).
FDC's worden gemaakt met 3 componenten: Enveloppes, Postzegel(s) en afstempeling(en).  Net als MK, EDK en EDB.  Veelal door firma's die er financieel baat bij hebben, en al dan niet beschermd door een exclusiviteitscontract.  FDC's hebben bij de aanvang een aanzienlijk hogere waarde dan de optelling van de componenten.  Na een tijd kan die waarde echter wegsmelten voor de zon :)
Het doel van dat maakwerk is niet het versturen van een boodschap, maar de kassa te laten rinkelen bij die firma's die ze uitgeven.  En daar heb je natuurlijk ook verzamelaars voor nodig.

  • 11 berichten
  • 25 februari 2024 17:08
1K
added
10
info pages
25 februari 2024 17:08
Raoul62 
1. Als het niet intuïtief werkt en het onderdeel geeft er ook geen duidelijkheid over, dan werkt het niet goed. Waarom zou je eerst een beheerder om uitleg moeten vragen, waar vind je die en hebben die tijd?
2. Ik geef gebruikersproblemen aan en suggereer technische oplossingen. Uitleg over de verschillende Soorten bij Postzegels staat daar los van.
De Maximumkaart is een ondergeschoven (ongewenst?) kindje, en daar heb ik problemen mee.
  • Catalogus beheerder
  • 4.115 berichten
  • 25 februari 2024 17:25
10K
added
25K
prices
100
info pages
250K
reviews
2.5K
posts
25 februari 2024 17:25
HenkPasje
Wees gerust, mijn kindje is niet ondergeschoven.
Eenmaal je bepaalde dingen weet loopt het wel los.
Er zijn maar weinig dingen waar je zo maar los, vrijblijvend, zonder wat basiskennis, mee aan de slag kan.  Ooit eens de eerste keer MS Excel geopend?  Dan wist je wellicht ook niet wat je zag.
Veel uitproberen en oefenen.  Met de filters wat experimenteren.  Je komt er wel.
En na een tijdje vind je zelfs hoe je te weten komt wie voor een bepaald verzamelgebied beheerder is (buiten de kantooruren).



  • 11 berichten
  • 25 februari 2024 18:13
1K
added
10
info pages
25 februari 2024 18:13
Raoul62 
Ik begrijp niets van jouw reacties: wat hebben die te maken met de problemen die ik ervaar/aandraag bij de Maximumkaarten?
  • Catalogus beheerder
  • 4.115 berichten
  • 25 februari 2024 18:36
10K
added
25K
prices
100
info pages
250K
reviews
2.5K
posts
25 februari 2024 18:36
Mijn punt is, HenkPasje , dat je misschien (en dat is enkel maar een indruk) nog iets te weinig ervaring met het gebruik van LD hebt, met de Postzegelrubriek in het bizonder.  Maar dat het allemaal wel redelijk in orde komt na een tijdje.  Er is niemand die in 1-2-3 met alle toeters en bellen op LD overweg kan.  Het is wat veel ineens.

Zoals Charles schreef je startpunt anders leggen: eerst filteren op Maximumkaarten.  Daarvoor hoef je het filter Standaard niet te wijzigen.  Als je die soort selecteert komt het Filter vanzelf op 'Alles' te staan.  Maar dan wel beperkt tot 'alles' van de soort MK.
Van daaruit heb je nog altijd alle andere filtermogelijkheden (land, jaar van-tot, Uitgifte, ...).  Misschien bereik je zo op een eenvoudige manier je doel (de maximumkaarten die je zoekt).
Er zijn veel wegen die naar Rome leiden.
Eens wat andere zoekwegen uitproberen op LD.
LD en de postzegelrubriek zijn niet eenvoudig.  Enkel met veel proberen en oefenen geraakt het in de vingers.

Postzegels is totaal iets anders dan ansichtkaarten.
De soorten zijn duidelijk afgelijnd.
Bijna elk item heeft een Type, een soort, een Jaar van uitgifte, een Land (gebied), ...

Daarenboven is een 'Standaard' filter als start aangewezen om de Postzegelverzamelaar die in de rubriek binnenkomt niet te overweldigen.
Meer ervaren gebruikers gaan idd direct over naar de filter 'Alles', omdat ze met de andere filters (in het linkerdeel van het rubriekscherm) spelenderwijs overweg kunnen.
Omdat die weten dat 'tanding' bv. niet van toepassing is op Maximumkaarten.  En die weten dat door de ervaring die ze opdeden in het gebruik.
Alle begin is moeilijk.  En dat gaat niet van zelf over.

Een andere weg is met de filters te zoeken naar een zegel die op zo'n MK staat (land, jaar, nominale waarde, ...).  Binnen enkele seconden vind je die wel.  Klik daar in het detail op de 'Uitgifte' naam.  En je ziet alle zegels, FDC's én MK die in die uitgifte steken.  In één scherm.  Dat is maar één klik verder dan die paar seconden ...
Toch handiger dan met 'Alles' scherm per scherm te moeten doorscrollen om te bekijken, tot je iets herkent?
  • 11 berichten
  • 25 februari 2024 19:03
1K
added
10
info pages
25 februari 2024 19:03
Raoul62 
Prima.
Zoals az60 al aangaf is het simpel om de kaarten goed vindbaar te maken.
Maar als jij daar niet voor openstaat heeft het voor mij geen nut om nog meer Maximumkaarten in te voeren; scheelt me toch maar mooi een weekje werk.
  • Catalogus beheerder
  • 248 berichten
  • 25 februari 2024 19:21
500
added
500
prices
10
info pages
10K
reviews
250
posts
25 februari 2024 19:21
HenkPasje ik begrijp dat de site voor jou niet helemaal intuïtief voelt, maar de verzamelaars op LastDodo (wat ze verzamelen en hoe ze dit in de catalogus willen zien) is enorm divers. De weergave op de site is nu eenmaal (voor iedereen) een compromis.

Ik kan me voorstellen dat het voor mensen die beginnen met Lastdodo lastig is dat de site begint met het filter Standaard. De meer ervaren mensen weten het wel. Dus wat dat betreft is het misschien beter om te starten met de instelling Alles. Voor mij is dat niet veel extra moeite. Dus ik heb er geen probleem mee, als Alles de nieuwe standaard moet worden. Ten minste, als dit een euvel is waar men vaker tegenaan loopt.  

az60 voor de ene is het beter zus, voor de andere zo. De enige manier om hieraan tegemoet te komen, is dat gebruikers hun voorkeursinstellingen zouden kunnen opslaan. Bv. Ik wil instellen om by default 'alles' en 'zegels' zien, ik wil in de geselecteerde landen graag ook 'Oostenrijk' zien, enzovoort.
Meer customizen dus. Maar ik vrees dat dat een dure ontwikkeling zal zijn...

Los daarvan vind ik dat de belangrijke filter 'standaard' wel prominenter zichtbaar & uitgelegd mag worden. Of bv. geduid worden met een paar pop-up vensters voor nieuwe gebruikers.
az60
VIP
  • 1.283 berichten
  • 25 februari 2024 19:54
1K
added
100
info pages
2.5K
reviews
1K
posts
25 februari 2024 19:54
De enige manier om hieraan tegemoet te komen, is dat gebruikers hun voorkeursinstellingen zouden kunnen opslaan.
Dat zou inderdaad een hele mooie verbetering zijn.
  • Catalogus beheerder
  • 4.115 berichten
  • 25 februari 2024 21:04
10K
added
25K
prices
100
info pages
250K
reviews
2.5K
posts
25 februari 2024 21:04
HenkPasje
Mij niet verkeerd begrijpen.  Het is geen kwestie van open staan of niet.  Het is een kwestie van een gebruiker te helpen met het systeem zoals het is voorzien, zoals het al jaren zijn diensten heeft bewezen.  Geen idee of het 15 jaar is of iets minder, ik ben nog maar 3 jaar en een scheet bij LD.

Er kan altijd wel iets veranderen als meerdere gebruikers daar voldoende op aandringen.  Als ik hoor dat de planning van de techneuten (mijn excuses voor de term, is niet negatief bedoeld), die alles hier dag na dag draaiende houden, weinig ruimte overlaat is de kans klein dat er voor louter Maximumkaarten iets gaat wijzigen.  Daar kan ik niks aan bijdragen, ik ben geen techneut.

Ik beheer de (gegevens van de) Maximumkaarten als vrijwilliger (ben ik blind in getuimeld, per toeval aan gelijmd, of bij verrassing gepakt geweest :)).  Dat doe ik met de middelen die ter beschikking zijn gesteld.  Daar kan ik wel bijdragen: met hulp en tips.  Ondermeer  door zo kort mogelijk op de bal te spelen.  Meestal is een nieuw toegevoegde maximumkaart, of een wijziging,  binnen de halve dag door mij bekeken, aangevuld/gewijzigd indien nodig, gereviewd, en indien opportuun een berichtje naar de gebruiker die het heeft toegevoegd of gewijzigd.

Het ideale voor jou zou wellicht een nieuwe rubriek 'Maximumkaarten' zijn, waar alles voor en in functie van louter de Maximumkaart is voorzien.  Dat zal het niet worden.  Die dingen moeten samenleven met de andere dingen in de Postzegelrubriek.  Elk (elke soort) heeft zijn plekje, en er is integratie.  Dat krijg je moeilijk (niet) verwezenlijkt met op te delen in afzonderlijke rubrieken.
Helv
VIP
  • Catalogus beheerder
  • 1.827 berichten
  • 25 februari 2024 22:08
1K
added
2.5K
prices
100
info pages
25K
reviews
1K
posts
25 februari 2024 22:08
De enige manier om hieraan tegemoet te komen, is dat gebruikers hun voorkeursinstellingen zouden kunnen opslaan.
Buiten LastDodo om is dit te regelen via de "favorieten" van je browser.

Ik heb zojuist bijvoorbeeld de volgende link opgeslagen:
https://www.lastdodo.nl/nl/areas/351005-maximumkaart

Dit toont alle items van de soort "Maximumkaart". Eventueel kun je dit nog verfijnen naar een bepaald land.

MennoGo 
 wil instellen om by default 'alles' en 'zegels' zien, ik wil in de geselecteerde landen graag ook 'Oostenrijk' zien, enzovoort.
https://www.lastdodo.nl/nl/areas/100483-oostenrijk?stamps_filter=0
Bovenstaande link opslaan in je favorieten. Dit kun je voor meerdere landen doen. In de meeste favorieten balken kun je ook nog een folder aanmaken. B.v. staat in mijn balk meteen het mapje "Postzegels" met daar kun je b.v. de verschillende landen in zetten, of verschillende soorten etc.
  • 11 berichten
  • 26 februari 2024 00:44
1K
added
10
info pages
26 februari 2024 00:44
Ik ben kaartenverzamelaar, heb er geen enkel belang bij om kaarten in te voeren bij LastDodo dan als geste naar andere (kaarten)verzamelaars en toevallige bezoekers.
Als Maximumkaarten zo lastig/omslachtig te vinden zijn zie ik het nut er niet van in om ze in te voeren. Uitleg over hoe en waarom het zo werkt verandert daar niets aan.
Punt, uit.

  • Catalogus beheerder
  • 1.361 berichten
  • 26 februari 2024 06:45
500
prices
10
info pages
5K
reviews
1K
posts
26 februari 2024 06:45
HenkPasje Uit alles wat je al op LD gedaan hebt kan je moeilijk beweren dat je een onervaren gebruiker bent die veel begeleiding van beheerders nodig heeft. De meeste maximumkaarten die jij invoert staan mooi op hun plaats bij Postzegels, al zijn er ook een paar verloren gelopen bij Ansichtkaarten (?).
Ik begrijp dan ook niet waar je met je reactie naartoe wil. Het werkt zoals het werkt.
  • Catalogus beheerder
  • 4.115 berichten
  • 26 februari 2024 08:24
10K
added
25K
prices
100
info pages
250K
reviews
2.5K
posts
26 februari 2024 08:24
Hoe vind ik de maximumkaarten op LD in 5 eenvoudige stappen (duurtijd: < 15 seconden, afhankelijk van de genietfase).  Waarbij stap 1 eigenlijk niks met de sitewerking op zich te maken heeft.

Vereiste voorkennis:
- een internet verkenner kunnen opstarten en kunnen klikken met de muis;
- een maximumkaart willen vinden.

Stap1: Ga naar de LD site LastDodo.
----------------------------------
Open je Internet Verkenner en typ www punt lastdodo punt NL).  Zo:



Stap2: klik op 'Postzegels'.  Dat staat bovenaan links als éérste.
------------------------------------------------------------
Daar moet je klikken:



Stap3: kies de soort 'Maximumkaarten.
-------------------------------------
Scroll wat naar beneden en klik bij de filters (die staan links op je scherm) bij 'Soorten' op het oranje linkje 'ALLE SOORTEN >'.  Dààr vind je het:



Stap4: kies uit de lijst voor Maximumkaart (zo heten die dingen nu eenmaal).
-------------------------------------------------------------------------


Stap5: Geniet van het uitzicht van een scherm met ALLEMAAL maximumkaarten.
-----------------------------------------------------------------------------
Je hebt ze gevonden!  Daarna gebruik je uiteraard de Filters om niet alle kaarten te moeten bekijken.



Er staan > 10.000 maximumkaarten op LD.  Die kun je niet allemaal overlopen om die kaart te vinden die je zoekt.  Daarvoor gebruik je Filters.  Een filter vertelt de site wat die mag tonen.  2 belangrijke filters zijn Land/Gebied en Jaar (van uitgifte):
- op een maximumkaart staat een zegel met een landsnaam.  Dat land kun je selecteren met het filter 'Land / Gebied';
- op een maximumkaart staat ook een leesbare stempel met een datum (dat is een voorwaarde om maximumkaart te zijn).  Met dat jaar kun je de selectie verder verfijnen dmv de vakjes VAN-TOT (daar komen jaartallen in).



Een voorbeeld voor Liechtenstein 1995:
--------------------------------------


1 = in duidelijke grote vette letters het verzamelgebied (Maximumkaart)
2 = de actieve filters (hier: Liechtenstein van 1995 tot 1955
3 = het aantal in het overzicht (hier = 20)
4 = de Maximumkaarten zelf (zo zien die er uit)

Was dit nu moeilijk?
Dit is een weg die gebruikers normaal gezien zelf vinden op het gevoel.  Wijst volledig zichzelf uit (ik ga op internet, naar de LD site, ik wil in de postzegelrubriek de soort Maximumkaarten zien en daar zoeken met de filters die mij getoond worden).
Ik zou niet echt weten welke 'intuïtieve' insteek dàt eenvoudiger kan maken, maar ben wel benieuwd.
Spraakgestuurd zou misschien handig zijn.  Maar dan nog moet je weten wat je zoekt.  Met louter  roepen 'toon mij mijn maximumkaart', LD zal die op basis van je spraakcommando niet tonen.

Ook in de ansichtkaartenrubriek moet je weten wat je zoekt en selecties maken.  Je overloopt ze ook niet alle 366.000 op je scherm in de hoop plots jouw kaart ergens te herkennen.

Indien interesse straks les 2: een andere eenvoudige weg die ook naar Rome leidt.  Een beetje moeilijker maar wellicht krachtiger.


Rene
TOP
  • LastDodo Team
  • 6.273 berichten
  • 26 februari 2024 09:19
250
added
500
prices
100K
reviews
5K
posts
26 februari 2024 09:19
HenkPasje ,

Je schreef aan het begin van deze discussie:
Als ik nu bij Postzegels zoek naar Maximumkaarten, worden enkel de zegels (Standaard) getoond.
Pas bij selectie van “Alles” of “Soort: (MEER) Maximumkaart” zie ik de Maximumkaarten.

Ik probeer even te achterhalen waar het mis is gegaan zodat we eventueel iets kunnen verbeteren.

Als ik zelf in de postzegelrubriek in de zoekbalk bovenin "maximumkaart" tik dan krijg ik een dropdown waaruit ik de soort Maximumkaart kan kiezen en door daar op te klikken alle maximumkaarten zie:



Ook als ik niet uit de dropdown kies maar op enter klik na intikken van maximumkaart dan krijgt ik als eerste optie een link naar de soort maximumkaart:



Als je deze soort kiest dan zie je meteen ook alle maximumkaarten en staat het filter Standaard / Alles automatisch al op Alles:




Kun je aangeven waar het bij jou met het zoeken mis is gegaan en wat we naar jouw mening zouden moeten veranderen?
  • 11 berichten
  • 26 februari 2024 11:00
1K
added
10
info pages
26 februari 2024 11:00
Rene
Ik ben verzamelaar van postkaarten, wat vorig jaar begon met de aankoop van een album met de 350 vogelkaarten van het Koninklijk Natuurhistorisch Museum van België. LastDodo was een mooie ondersteuning bij het uitbreiden van mijn verzameling.
Om mede-verzamelaars van postkaarten ten dienste te zijn ben ik mijn verzameling gaan invoeren bij de Ansichtkaarten; ik heb daar zelf geen enkel belang bij.
Bij het uitbreiden van mijn verzameling postkaarten stuitte ik op de vogelkaarten van André Buzin, die zowel blanco- en als maximumkaart te verkrijgen zijn. Ik besloot me te richten op de maximum-versie, waarvan ik er nu ruim 200 heb (waaronder 3 Luxemburgse waarvan ik de zegels niet terugvind bij Postzegels als ik zoek op André Buzin).

Mijn problemen als eenvoudig verzamelaar van postkaarten zijn:
1. Als ik zoek bij Ansichtkaarten worden de Maximumkaarten niet getoond; ik moet al weten dat ik die bij Postzegels moet zoeken.
2. Als ik dan toch zoek bij Postzegels krijg ik de Maximumkaarten niet te zien; ik moet daar 5 "eenvoudige" stappen voor doorlopen die nergens duidelijk worden gemaakt in het onderdeel Postzegels.
Dit probleem is eenvoudig te ondervangen door i.p.v. de Zegels (oftewel Standaard) Alles te tonen: 1 eenvoudige stap. Dit wijzigen kost een programmeur hoogstens 5 minuten.
Een verzamelaar die enkel in zegels is geïnteresseerd kan dan met 1 klik daar op selecteren.
(En als je Soorten boven in het menu zet (ook een wijziging van 5 minuten) maak je het andere types verzamelaars ook eenvoudiger. Voor mij hoeft het niet.)
3. Bij de invoer van een maximumkaart mag de ontwerper van de zegel (essentiële informatie) niet vermeld worden. Ik begrijp deze beperking niet, en zie ook dat deze regel niet consequent wordt gehanteerd.
(Overigens zie ik bij ontwerpers personen die al honderden jaren dood zijn, maar dat maakt mij ook niet uit.)
Rene
TOP
  • LastDodo Team
  • 6.273 berichten
  • 26 februari 2024 11:07
250
added
500
prices
100K
reviews
5K
posts
26 februari 2024 11:07
HenkPasje 

Uh, heb je mijn bericht wel gelezen?

Je gaf aan dat je probleem begon toen je zocht in postzegels:
Als ik nu bij Postzegels zoek naar Maximumkaarten, worden enkel de zegels (Standaard) getoond.
Pas bij selectie van “Alles” of “Soort: (MEER) Maximumkaart” zie ik de Maximumkaarten. 

Als ik dat doe dan vind ik de Maximumkaarten wel.
Wat heb jij anders gedaan dat je ze niet vond?
  • 11 berichten
  • 26 februari 2024 11:20
1K
added
10
info pages
26 februari 2024 11:20
Ik zoek op Buzin in de Catalogus (niet het onderdeel Postzegels).
Krijg dan als eerste Buzin, André [1946] Postzegels Ontwerpers (710).
Als ik daar op klik krijg ik Standaard 487 geselecteerd.
  • 11 berichten
  • 26 februari 2024 11:28
1K
added
10
info pages
26 februari 2024 11:28
Hetzelde resultaat krijg ik trouwens ook als ik zo zoek onder Postzegels.
Rene
TOP
  • LastDodo Team
  • 6.273 berichten
  • 26 februari 2024 11:29
250
added
500
prices
100K
reviews
5K
posts
26 februari 2024 11:29
Aha, je zoekt op een specifieke ontwerper dus.
Dan krijg je nu inderdaad niet meteen alles (omdat dat in het verleden voor veel gebruikers te overweldigend bleek). Je kunt dan inderdaad bij Soort "Maximumkaart" kiezen of het filter op Alles zetten.

  • 11 berichten
  • 26 februari 2024 11:41
1K
added
10
info pages
26 februari 2024 11:41
Rene 
Over het verleden: mogelijk hebben we elkaar gesproken bij de presentatie van CataWiki (Houten?) over deelname aan de stripscatalogus. Ik had daar echter geen tijd voor, mijn eigen site nam al teveel tijd in beslag.
25van 25