2van 2
  • 16 berichten
  • 7 februari 2015 19:37
25
added
2.5K
prices
7 februari 2015 19:37

Beste Arco, fijn dat je direct mijn topic afsluit, zegt al genoeg. Je reactie dat je mij blij kan maken met de persoonlijke contactpagina is een goede tip, welke ik zal gebruiken. Maar persoonlijke conversaties daar heb ik al maanden slechte ervaringen mee, vandaar dat ik nu maar eens openbaar mijn ongenoegen kenbaar wil maken. Ik hou er niet van wanneer mijn gegronde klacht en ontevredenheid direct wordt afgesloten.

bij deze nogmaals mijn topic, ik ben benieuwd naar ervaringen van anderen en wellicht een goede tip. Weerhoudt mij daar niet van!

ORIGINAL:

Ik heb een aantal kavels in de rubriek kunst. Deze zijn goedgekeurd op 27 oktober 2014, dat is bijna 4 maanden geleden. Dat is extreem lang n volstrekt onacceptabel voor mij. Reactie van de Catawiki vorige maand was: ja, dat is wel te lang. En dat was het. Reactie van de betreffende veilingmeester Goldenbeld:     -niets-

probleem voor mij is, ik wilde deze kunstwerken al kwijt zijn, vooral uit financieel oogpunt. Deze week heb ik 1 kunstwerk kunnen verkopen, buiten Catawiki om. Ik kan dit  werk echter niet verwijderen zolang deze op goedgekeurd staat. Ik kan niks! En ik krijg geen enkele reactie van de veilingmeester! Mijn werken worden als het ware al 4 maanden gegijzeld. 

Nu vrees ik ook nog dat cata ze binnenkort gaat veilen, ik niet kan leveren, en ik de betaling/opbrengst mag vergoeden. Ik ben wel een beetje klaar met Catawiki inmiddels.

Fluub

  • Catalogus manager
  • 8.580 berichten
  • 7 februari 2015 19:54
10K
added
1K
prices
50
info pages
250K
reviews
5K
posts
7 februari 2015 19:54

Je kan wel zoveel willen, maar we zijn hier geen consumentenrubriek. Klachten en vragen over veilingen graag naar het adres dat ik je aangaf. We zijn hier verzamelaars, die wellicht een mening hebben, maar je verder niet kunnen helpen.

2van 2
Dit onderwerp is gesloten