4van 4
  • 2 berichten
  • 8 juni 2014 18:49
8 juni 2014 18:49

Goededag theezakjesverzamelaar,

Mijn naam is Rianne en ik kom uit Alkmaar. Sinds een jaar ben ik een fanatiek verzamelaar en ik kan mij er erg aan storen dat er weinig beurzen/bijeenkomsten in de buurt te vinden zijn.

Nu had ik bedacht zelf iets te organiseren voor de verzamelaars in Noord Holland! (En omstreken mag uiteraard ook).
Dit zijn mijn plannen:
 

  • 1 x in de maand een bijeenkomst om te ruilen, nieuws te delen en thee te leuten. De bijeenkomst is elke maand in Alkmaar, het centrale punt van Noord Holland.
  • Een tijdschrift dat ieder kwartaal verschijnt met daarin de data en locaties van de bijeenkomsten. Daarnaast is ook al het nieuws rond de theezakjes erin te vinden. Dit kunt u zien als een vernieuwde versie van De Theeleut maar dan alleen voor verzamelaars.
  • Bij genoeg aanmeldingen zal er ook een website komen waar iedereen zijn dubbele theezakjes online kan zetten, zodat er veel makkelijker geruild kan worden.


Lijkt dit u een goed idee of heeft u ideeën om dit plan nog beter uit te kunnen werken, mailt u dan alstublieft naar [Gewijzigd door Moderator - Nooit een mailadres vermelden op het forum. Mensen kunnen contact opnemen via het Catawiki berichtensysteem].

Op deze manier kan ik zien of hier interesse in is en uiteraard kunt u zich hier ook aanmelden.
Aanmelding is gratis, alleen een stand op de bijeenkomst is 3 euro per dag/avond.

  • 2 berichten
  • 21 juni 2014 11:58
21 juni 2014 11:58

Via Catawiki kun je al gemakkelijk met andere verzamelaars ruilen. Ook is er [reclame verwijderd door moderator], een verzamelaarssite. Ik denk niet dat de theezakjes verzamelaars op nog een website zitten te wachten. Het invoeren van dubbele op Catawiki en evt. [reclame verwijderd door moderator] kost al enorm veel tijd

 

met vriendelijke groet,

Tealover

  • 8 berichten
  • 11 september 2014 11:23
1K
added
11 september 2014 11:23

Dag Rianne, ik zie nu pas jouw bericht op CW, ik heb in Heerhugowaard al 3 x een beurs georganiseerd

De komende ruilbeurs is op 14 febr in HHW op sportpark De Vork aan de Middenweg in de kantine van de jeu de boules vereniging

Dus  als je wilt komen, je bet  van harte welkom

groetjes Rina

 

  • 4 berichten
  • 15 september 2014 15:46
1K
added
15 september 2014 15:46

Beste Rianne,

als ik het goed heb heb je deze vraag al eens eerder op Catawiki gesteld. Ik heb je daarop een bericht gestuurd met de mededeling dat er 2x per jaar ook een beurs wordt gehouden in Zaandam. Ik denk net als Tealover dat niemand zit te wachten op nog een site waar je alles op kwijt kunt. Er bestaat ook een 2 tal bladen (T-Post met 1 keer per jaar een adressenlijst van verzamelaars) en Teabag collectors magazine (de laatste kun je vinden op facebook) online uitgegeven door verzamelaars waarin nieuwe theezakjes en gehouden beurzen worden vermeld.

Kortom zoals je leest wordt er genoeg aangeboden maar je moet wel de berichten lezen die worden geplaats na je vraag dan kom je er vanzelf achter.

Mvg

Elly

4van 4