6van 6
  • 9 berichten
  • 10 maart 2013 19:53
10 maart 2013 19:53

als ik klik op account verwijderen  dan krijg ik te zien dat zegt er is een mail verstuurd naar uw mail adres , nu heb ik al meer dan 100 keer geprobeerd me account te verwijderen  maar tot nu toe krijg ik geen mail om het te bevestigen .

en wil per direct me account weghebben hier ,

is een leuke site en heb al een paar schilderijen verkocht  maar nu moet er ineens betaald worden om ze te plaatsen  ongeveer 18,50 per schilderij , weet je wat dat kost  met me 34 schilderijen , en ik mag ze niet verkopen op de veiling , omdat ik geen bekende schilder ben , pffffffffffffffffffff  ,,, 

dus al iemand dit leest die de instellingen  kunnen nakijken  van het werken van de verwijderaccount knop in de php , zou ik graag geholpen zijn om mijn account hier weg te hebben 

 

groetjes ik 

  • 6 berichten
  • 10 maart 2013 21:37
10 maart 2013 21:37

Helaas geen enkele reactie van u .

Ja de bestelling daarna niets meer , ook geen reactie op mails.Begrijpen doe ik het niet? heel veel mensen plaatsen bestellingen op Catawiki , en daarna niets meer geen betaling geen reactie geen annulering.Misschien Hobby van mensen , kan ik het weer uitpakken , na eerst zoeken van de comic in mijn verzameling, een comic! hoera.Moet ik weer een nieuwe foto maken ,want de comic is uit de shop gehaald , weer opnieuw invoeren , inpakken , uitpakken.Allemaal voor niks . Nou klant bedankt hoor , graag niet tot ziens op Catawiki , kom alsjeblieft niet meer in mijn shop op Catawiki , heb niks aan zulke klanten zijn er al veel te veel van op Catawiki.Zoek alstublieft een andere hobby! deze standaard mail stuur ik aan alle klanten op Catawiki die alleen bestellen ! sommige komen zelfs meerdere malen terug met bestellingen zonder ooit te betalen.Die krijgen deze mail , werkt altijd gelukkig. Graag niet tot ziens op Catawiki!!! Is er geen oplossing voor zulke spook klanten.V.groeten Jan korver , Homyjannes

 

 
  • Catalogus beheerder
  • 1.756 berichten
  • 10 maart 2013 23:53
2.5K
added
5K
prices
10
info pages
25K
reviews
1K
posts
10 maart 2013 23:53

Moet ik weer een nieuwe foto maken ,want de comic is uit de shop gehaald , weer opnieuw invoeren , inpakken , uitpakken.Allemaal voor niks .

Wordt een item dan niet teruggezet in je shop als je de status wijzigt in geannuleerd? Zou eigenlijk wel moeten. Is ook een mooie controle op al die fraudeurs die dure items onderhands verkochten en dan beweerden dat de verkoop niet door was gegaan. Als ze een zogenaamde geannuleerd item na terugzetten zelf gauw uit de shop halen weet je dat het fout zit.

Ik zal het een dezer dagen eens proberen, want ik heb nu (voor het eerst) ook een klant die wat heeft besteld en daarna niet s meer van zich laat horen.

Rene
TOP
  • LastDodo Team
  • 6.271 berichten
  • 11 maart 2013 00:00
250
added
500
prices
100K
reviews
5K
posts
11 maart 2013 00:00

Wordt een item dan niet teruggezet in je shop als je de status wijzigt in geannuleerd?

Dat wordt inderdaad netjes in de shop teruggezet na annuleren.

Is ook een mooie controle op al die fraudeurs die dure items onderhands verkochten en dan beweerden dat de verkoop niet door was gegaan. Als ze een zogenaamde geannuleerd item na terugzetten zelf gauw uit de shop halen weet je dat het fout zit.

Dat gebeurt helaas inderdaad vaak en is een van de dingen waar we geen zin meer hebben om ons mee bezig te houden en achteraan te gaan. Dat kost echt allemaal heel veel tijd die we wel beter kunnen gebruiken.

Rene
TOP
  • LastDodo Team
  • 6.271 berichten
  • 11 maart 2013 00:04
250
added
500
prices
100K
reviews
5K
posts
11 maart 2013 00:04

@ronaldvanwolferen2,

als ik klik op account verwijderen  dan krijg ik te zien dat zegt er is een mail verstuurd naar uw mail adres , nu heb ik al meer dan 100 keer geprobeerd me account te verwijderen  maar tot nu toe krijg ik geen mail om het te bevestigen .

Er worden wel mails gestuurd maar wellicht komen ze in je spamfilter terecht of om een andere reden niet aan in je mailbox?

en ik mag ze niet verkopen op de veiling , omdat ik geen bekende schilder ben

Het criterium voor opname op de veiling is niet of je een bekende of onbekende schilder bent maar of de verwachting van de veilingmeester is dat je werk 75 euro of meer gaat opbrengen. Kennelijk verwachtte de veilingmeester, iemand die erg thuis is in de kunstmarkt, niet dat jouw aangeboden werk dat zou opbrengen.

  • 9 berichten
  • 11 maart 2013 00:55
11 maart 2013 00:55

ik heb geen spam filter op mijn mails .

 

nou ik verkoop mijn schilderijen  rond de 175 euro en 200 euro 

dan heeft die kerel die veilingmeester er geen verstand van .

heb twee schilderijen via hier verkocht  die man kwam ze zelf halen en is er met vier naar huis gegaan  , 

dus dat idee van hem   zal wel niets waard zijn tot weinig waard  is gewoon colder .

of jullie wil geld verdien of niet , maar ja  jullie hebben liever iets  wat ze denken dat het opleverd  en dan gaat er nog een schilderij en of tekening van anton heiboer weg voor 30 euro  

 

maar hoe word mijn account dan verwijderd . ik wil hier weg 

6van 6