1van 1
  • 3 berichten
  • 10 april 2014 20:05
10 april 2014 20:05

...en wie nog met een platformtour mee wil kan zich maar beter snel tevoren inschrijven, op de dag zelf kan het niet meer...

Zie http://www.rotterdamthehagueairport.nl/luchtvaartevenement

Er zijn in totaal 2 x 40 = maximaal tachtig plaatsen beschikbaar.

http://www.airnieuws.nl/dsc/dsc.html

Op zaterdag 19 april 2014 organiseren de stichtingen AIRnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society weer een luchtvaartbeurs.

Op zaterdag 19 april 2014 organiseren de stichtingen AIRnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society weer een luchtvaartbeurs.

Deze beurs vond zijn oorsprong in het najaar van 1996, onder de naam Dutch Spotters Convention (DSC). Al jaren is het dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaartgerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen.

De luchtvaartbeurs vindt net als vorig jaar plaats in het Regardz Airport Hotel Rotterdam, tegenover de oprijlaan naar Rotterdam The Hague Airport.

In het hotel zullen tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Gedurende de dag kunnen bezoekers rondritten maken over het platform voor het maken van foto’s en een blik ‘achter de schermen’ van de luchthaven werpen. Hiervoor dienen bezoekers zich vooraf aan te melden op de website van Rotterdam The Hague Airport.

Om tussendoor even bij te komen van alle actie is de bar van het hotel een prima plaats om even onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten.

Voor elke luchtvaartliefhebber is er wel iets te doen, dus AIRnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society nodigen dan ook iedereen van harte uit om op zaterdag 19 april 2014 naar het Regardz Airport Hotel Rotterdam te komen.

Het hotel is per auto bereikbaar via snelweg A13. Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen parkeren op het terrein van het hotel.

Dit is de eerste 30 minuten gratis en kost €2 het eerste uur daarna €1 per uur. Een dagkaart kost €5,-.

Parkeren kan ook op P1 (lang parkeren) van de luchthaven, op ongeveer vijf minuten lopen van het hotel. Zie voor een routebeschrijving onze website.

Het Regardz Airport Hotel is ook per bus 33 bereikbaar vanaf het Centraal Station (reisduur onge- veer 20-25 minuten). Voor meer informatie en de dienstregeling, zie www.ret.nl.

Toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-.

Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang. De beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

 

1van 1