1van 1
  • LastDodo Team
  • 1.008 berichten
  • 15 oktober 2009 12:08
100K
reviews
1K
posts
15 oktober 2009 12:08

Vandaag hebben we de layout van het bekijken van details van een item in de catalogus sterk verbeterd. Dit was een de meest gevraagde verbeteringen voor de site.
Ik illustreer het even aan de hand van het onderstaande plaatje:

Zoals je ziet krijg je geen ellenlange lijst meer van verzamelaars / zoeklijsten en shops, maar er verschijnt een link. Als je daar op klikt verschijnt de gewenste informatie. Je ziet dat de Zoeklijst wel wordt getoond. Dat komt omdat er maar een beperkt aantal mensen het in hun lijst hebben staan. Die worden dan direct getoond. Dat scheelt je weer een click.

Alles is nu logisch gesorteerd en je kunt nu ook zien uit welke land iemand komt. Dat is handig om te weten als je bijvoorbeeld iets wilt kopen. Mocht je dat nog niet gedaan hebben: je kunt via Mijn Profiel instellen in welke provincie en in welk land je woont. Op dit moment kun je alleen nog Nederland en België kiezen. We voegen daar snel nog alle andere landen aan toe.
Als je goed kijkt hebben we ook de volgorde iets veranderd. Shops staan nu boven aan. Dat hebben we gedaan omdat blijkt dat de meeste doorkliks naar shops zijn, dus we gaan er vanuit dat mensen die informatie snel willen kunnen zien.
Enjoy!

1van 1