Forum (101660 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Nieuws > Openingspagina Verzameling en Shop personaliseren

1 bericht

Rene LastDodo Team 3,741 berichten

Misschien is het je al opgevallen: sinds enkele dagen kun je van de openingspagina van je Verzameling of Shop zelf bepalen welke plaatjes er worden getoond (standaard zijn het 8 willekeurige plaatjes uit je verzameling of shop). Dit kan in 2 stappen:
1. Ga in je verzameling of shop naar het item dat je op de openingspagina wilt laten zien. Klik dit aan. Zet een vinkje achter “Toon op openingspagina” en klik op de Wijzigen knop (N.B. pas op dat je niet op de rode Verwijder knop klikt). Herhaal dit voor alle plaatjes die je altijd wilt laten zien (maximaal 8, als het er minder zijn dan wordt dit tot 8 plaatjes willekeurig aangevuld).
2. Bepaal de volgorde van de plaatjes met de link “Wijzig volgorde plaatjes” rechtsonder de plaatjes op de openingspagina. Door middel van het slepen van de plaatjes naar de juiste plek pas je de volgorde van de plaatjes op de openingspagina aan.
Je kunt dit voor iedere rubriek doen in je verzameling of shop (bijv. strips, boeken, muziek etc.)
Probeer maar eens. Ik ben benieuwd naar jullie feedback. Als je andere wensen hebt om je verzameling of shop te personaliseren hoor ik die ook graag.

Reageer op onderwerp