Forum (100520 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Nieuws > Contact opnemen met Catawiki (Afgesloten)

1 bericht

Arco Catalogus manager 9,379 berichten

Beste forum-gebruikers,

Recentelijk is Catawiki geswitched van klantenservice-systeem. Met deze switch zijn we in staat om de Catawiki-kopers en -verkopers beter te bedienen.

Omdat velen van u al jarenlang gebruiker zijn van Catawiki en u veelvuldig contact heeft gehad met onze Customer Experience Specialisten snappen we dat de nieuwe manier van contact opnemen even wennen is.

We gaan er echter vanuit dat u zult ervaren dat we u sneller en beter te woord kunnen staan dan ooit tevoren en dat u daarmee de voordelen van de aanpassing zult ervaren.

Eén van de aanpassingen die we hebben gemaakt is dat alle vragen nu via het volgen van een ‘boomstructuur’ gesteld moeten worden. Op deze manier zijn onze klanten sneller in staat de antwoorden op de meest voorkomende problemen zelf op te lossen. 

Een andere aanpassing is de wijziging van ons telefoonnummer. Voorheen betaalde u voor het telefoonnummer, nu is het een gratis nummer. 

Om u, als belangrijke Catawiki-gebruiker, op weg te helpen hebben we een aantal links naar de meest relevante contact-categorieën voor u op een rij gezet:

Voor bieders/kopers:


Voor verkopers:

 

Heeft u een artikel gelezen en geen antwoord op uw vraag gekregen? Dan kunt u uiteraard alsnog contact met ons opnemen; we helpen u graag. U neemt contact met ons op door op de button ‘Ik heb nog steeds hulp nodig’ te klikken. Deze button ziet u onderaan het artikel. 

Een overzicht van alle help-artikelen vindt u op www.catawiki.nl/help. Lukt het u niet om via het helpcentrum antwoord te vinden, dan kunt u mijn collega's tijdens kantooruren bereiken op +31 800 0900108 (NL) of +32 800 54204 (BE).


Met vriendelijke groet,

Harmen Visscher

VP Customer Experience, Catawiki

 

edit: 10 juni 2020

Reageer op onderwerp