Forum (104433 berichten)

Populaire forums

Overige forums

Nieuws > Te weinig beheerders

4 berichten

Ted Moderator 1,272 berichten

Om te voorkomen dat er in een thread een dubbele discussie gaat lopen, gaan we hier verder.

pegag Catalogus Beheerder 1,469 berichten

Klopt, maar het enige bewijs daarvoor richting beheerders is dan meestal de verpakking. Als die niet wordt getoond, is dit dus onbetrouwbaar, niet te beheren en dus onwenselijk.

Ja ja, helemaal mee eens, maar zolang rubrieken de facto helemaal niet beheerd worden, er ook geen duidelijke invoerinstructies zijn en veilingmeesters alles goed vinden..............

affijn, vul het verhaal verder zelf in en kleur de plaatjes.

Ik bedoel, mooi dat deze nu weg is hoor, maar wie bekommert zich om 3780445, 3779963, 3777979, 3773957, 3770417, 3766171, 3761781, 3748555 ?????

Staat allemaal in de eerste 10 pagina's van beeldjes en moet allemaal worden afgekeurd omdat het in de verkeerde rubriek staat of tegen de, nergens uitgelegde, invoerregels is? En natuurlijk betreft het voor 90% (toekomstige) veilingkavels.

En dan reken ik bijvoorbeeld  deze nog niet eens mee (zijn met zorg en liefde ingevoerd, maar moeten wel naar speelgoedsoldaatjes) en alle doublures, waarvan ik er zo ook al tig zie op die eerste tien pagina's, ook niet.

Kortom, die hele rubriek is een grote puinhoop. :-(

En nu ik me toch zit op te winden, de rubriek tekening\schilderij is nog zo'n rubriek die in zorgwekkend tempo vervuilt en verwatert.

 
   
 
DisneyMeentwijc Catalogus Beheerder 1,329 berichten

Wijzigen bericht

@pegag: er zijn helaas nog meer rubrieken die geen tot weinig beheerders hebben. Verder kan een beheerder (althans geen gewone beheerder) helaas niet verplaatsen naar andere verzamelrubrieken, dus blijven dat soort items in die rubriek zitten. En om op je rubriek Beeldjes en Figures terug te komen, vind ik bijvoorbeeld het veld Series/Film/Game erg verwarrend en op het gebied van Disney figuren levert dat helemaal problemen op. Vaak vullen invoerders dan Mickey Mouse maar in, met als gevolg dat dat veld dus zeer 'vervuild' is.

Om items zelf te verplaatsen naar een andere rubriek zul je ze allemaal moeten melden in een forumbericht, hopende dat er iemand die dat kan ze verplaatst.

En die Comansi figuren moeten nu alleen nog per stuk een eigen naam krijgen, want Wild West figuur is niet echt een identificeerbare naam. Dat kan van alles zijn.

Verder zie je dus ook steeds meer bij de CataWiki items item-specifieke tekst staan, zoals 'in perfecte staat' of 'nog nooit gezien', 'zeldzaam', 'kras op..'Afgelopen Disney-veiling stond vol van dat soort items. Ben bezig om die te corrigeren, maar ook dat kost tijd.

 
Ted Moderator 1,272 berichten

En die Comansi figuren moeten nu alleen nog per stuk een eigen naam krijgen, want Wild West figuur is niet echt een identificeerbare naam. Dat kan van alles zijn.

De invoerder heeft alle beeldjes netjes vernoemd in het veld 'naam'.

 
Dick52 Catalogus beheerder 2,832 berichten

Zo kan je het ook bekijken, maar zie het hoofdletter gebruik, is het ook niet helemaal

 
pegag Catalogus beheerder 2,181 berichten

De invoerder heeft alle beeldjes netjes vernoemd in het veld 'naam'.

Als ik Generaal Custer als voorbeeld neem, dan zou er in het titelveld "General Custer" moeten komen. En in alle taalvelden ook zo geschreven, want zo staat het op het doosje. In het naamveld zou "George Custer" moeten staan, want dat is de naam van de man. Bij historische personen is, in tegenstelling tot fictieve personages (Dr. Dolittle) een titel geen deel van de naam.

En ja ik weet dat hier lang niet overal strikt genoeg de hand aan wordt gehouden

Reageer op onderwerp